Παρατηρήστε την κερδοφορία και την αξιοπιστία των επαγγελματικών SMS

Παρατηρήστε την Ο λόγος μας δεν είναι απόλυτος, επομένως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μερικά στοιχεία και πραγματικά δεδομένα για να σας πείσει για την αξιοπιστία των SMS. Για να λάβετε ένα μήνυμα, το μόνο εργαλείο που χρειάζεται ο στόχος σας είναι ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση σε σύνδεση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το 93% του ελβετικού πληθυσμού έχει κινητό τηλέφωνο , το οποίο σας επιτρέπει να φτάσετε σε έναν πολύ μεγάλο στόχο, εάν το επιθυμείτε.

Μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό ότι το 90% των λαμβανόμενων μηνυμάτων

SMS διαβάζονται σε λιγότερο από 4 λεπτά ! Το ποσοστό απομνημόνευσής τους έχει υπολογιστεί στο 60% . Για να σας δώσω μια ιδέα, η τηλεόραση έχει ποσοστό διατήρησης μόνο 18%!

Για να ολοκληρωθεί η εικόνα, το SMS επιτρέπει πολύ ακριβή στόχευση που λειτουργεί βάσει μιας αρχής βάσης δεδομένων που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας και να εμπλουτίσετε μέσω διαδικτυακών διαγωνισμών για παράδειγμα.

Εξατομικεύστε τα μηνύματά σας με τον ελεύθερο χρόνο σας

Από την πλατφόρμα SMSup, θα προσθέσετε Ειδικός επικεφαλής αυτόματα το όνομα του. Eπελάτη ή του ατόμου στο οποίο έχει εκχωρηθεί ο αριθμός στο μήνυμά σας. Η προσθήκη συνδέσμων στο μήνυμά σας σάς επιτρέπει να λαμβάνετε επιπλέον σχόλια σχετικά. U με την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σας χάρη στην παρακολούθηση.

Ειδικός επικεφαλής

Το εξατομικευμένο SMS είναι ένα τρομερό όπλο μάρκετινγκ

θα έχετε ελεύθερο χέρι για b2b reviews να προσαρμόσετε το μήνυμά σας στον στόχο σας. Για απεριόριστη δημιουργικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SMS API που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε τα emojis της επιλογής σας.

Πώς να αναπτύξετε μια καμπάνια SMS drive to web;

Καθορίστε τον στόχο σας
Το πρώτο βήμα για τη μετάδοση μιας Õiget tüüpi B2B sisu valimine hõlmab mitmeid αποτελεσματικής καμπάνιας SMS είναι να προσδιορίσετε το προφίλ του στόχου σας . Αυτή η στόχευση είναι το πιο σημαντικό από την άποψη του μάρκετινγκ. Με τις δυνατότητες ακριβείας των SMS, αυτό καθιστά τη στόχευση ακόμη πιο σημαντική. Για να επιλέξετε σωστά τον στόχο σας, θα πρέπει να δείτε την. Rπροσφορά που θέλετε να επισημάνετε στη σελίδα προορισμού σας. Αναρωτηθείτε επίσης τι θα ενδιαφέρει περισσότερο το κοινό στην προσφορά σας.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *