Õiget tüüpi B2B sisu valimine hõlmab mitmeid

kaalutlusi, mis võivad oluliselt mõjutada selle tõhusust teie turunduseesmärkide saavutamisel.

Siin on kuus tegurit, millele mõelda:

Sihtpublik : saate aru, kes on teie sihtrühm, sealhulgas nende tegevusala, roll, väljakutsed ja eelistused. Need teadmised aitavad kohandada neile sobivat sisu, mis vastab nende vajadustele ja huvidele.

Ostja teekonna etapp : sisu peaks varieeruma olenevalt sellest, kas teie vaatajaskond on ostja teekonna teadlikkuse, kaalumise või otsustusfaasis. Näiteks võivad teabeartiklid sobida paremini bränditeadlikkuse etapis, samas kui juhtumiuuringud ja tootevõrdlused sobivad paremini otsustamise etapiks.

Levituskanalid : kanalid, mille kaudu oma sisu levitate, peaksid olema vastavuses sellega, kus teie sihtrühm oma aega veedab. See võib olla LinkedIn professionaalsete võrgustike loomiseks, valdkonnapõhiste foorumite või e-posti uudiskirjade jaoks.

  1. Ressursid ja eelarve : hinnake C taseme täitevnimekiri olemasolevaid ressursse ja eelarvet. Mõned sisutüübid, nagu kvaliteetsed videod või üksikasjalikud uurimisaruanded, nõuavad rohkem ressursse ja eelarvet. Viige oma sisustrateegia vastavusse sellega, mida saate aja jooksul realistlikult toota ja säilitada.
  2. Sisu skaleeritavus ja ümberpaigutamine : kaaluge, kuidas sisu saab investeeringu maksimeerimiseks erinevates vormingutes ümber kasutada. Näiteks saab veebiseminari ümber kasutada ajaveebipostituste sarjaks, taskuhäälingusaate episoodiks või isegi infograafikaks.
  3. Konkurentsianalüüs : vaadake, millist tüüpi sisu teie konkurendid loovad ja kui hästi see toimib. See võib anda ülevaate sellest, mis teie jagatud vaatajaskonnaga resoneerib ja kuidas saate oma sisu eristada.

C taseme täitevnimekiri

Õiget tüüpi sisu valimine ei tähenda ainult seda, mida soovite avaldada; see on teie vaatajaskonna ootustele vastamine ja väärtuse pakkumine seal, kus nad seda kõige rohkem vajavad.

B2B sisuturunduse parimad tavad

Kokkuvõttes koondame oma arusaamad praktilisteks parimateks tavadeks. See viimane jaotis jagab valdkonna liidritelt ja edukatest kampaaniatest kogutud teadmised selgeteks ja praktilisteks juhisteks.

Millised on sisutaktikad, mis võivad tõsta teie B2B äri uutele kõrgustele?

Looge kvaliteetset sisu

Peate tagama, et iga teie loodud sisu pakub väärtust ja vastab teie sihtturu konkreetsetele vajadustele.

Siin on neli näpunäidet, mis aitavad teil seda saavutada:

  • Keskenduge asjakohasusele : kohandage SEO põhiolemus hõlmab veebisaidi sisu oma sisu vastavalt oma valdkonna valupunktidele ja huvidele.
  • Säilitage täpsus : usaldusväärsuse suurendamiseks kontrollige fakte ja arve veel kord.
  • Kaasake visuaalselt : lisage teksti toetamiseks asjakohaseid pilte ja infograafikat.
  • Küsige tagasisidet : koguge ja lisage regulaarselt oma publiku panust, et oma lähenemisviisi täpsustada.

 

Müüki suurendavad sisuturunduse strateegiad

Tänapäeva tarbijad on arukad; nad uurivad enne ostu sooritamist põhjalikult. Kui teie sisu ilmub koos vajalike vastustega, olete müügimängus juba sammu võrra ees.

Nende probleemidele lahenduste pakkumine meelitab ligi uusi kliente ja säilitab olemasolevad, kuna nad leiavad teie pakkumistest jätkuvalt väärtust.

Niisiis, millised tõhusad sisuturunduskampaaniad võivad panna iga jagamise, meeldimise ja kommentaari levitama teie toodete kohta lisakulutusi?

Usalduse ja usaldusväärsuse loomine

Usalduse ja usaldusväärsuse suurendamine strateegilise sisuturunduse abil võib teie müüki oluliselt suurendada. See kõik seisneb autentses ühenduse loomises oma vaatajaskonnaga ja neile väärtuse pakkumises peale toote müügi.

Siin on mitut tüüpi sisu, mis võivad olla usalduse ja usaldusväärsuse suurendamiseks eriti tõhusad.

  • Iseloomustused ja ülevaated : klientide iseloomustuste ja arvustuste jagamine võib usaldusväärsust märkimisväärselt suurendada. See näitab potentsiaalsetele klientidele, et teistel on teie kaubamärgiga olnud positiivseid kogemusi.
  • Juhtumiuuringud : üksikasjalikud juhtumiuuringud näitavad, kuidas teie toode või teenus on teiste klientide probleeme edukalt lahendanud. Need annavad käegakatsutava tõendi teie võimete ja tõhususe kohta.
  • Kasutaja loodud sisu (UGC) : klientide julgustamine teie toodete või teenustega seotud sisu jagama võib anda autentsust ja cell p data veenda teisi tõeliste soovituste kaudu.
  • Sisu „Meist” : läbipaistev teave teie ettevõtte, selle ajaloo, missiooni ja selle taga olevate inimeste kohta võib teie kaubamärki isikupärastada ja muuta selle võrreldavamaks.
  • Kutsetunnistused ja -märgid : valdkonna sertifikaatide või märkide kuvamine veebisaidil ja sisus võib kinnitada klientidele teie professionaalsust ja valdkonnastandardite järgimist.
  • Läbipaistvusaruanded : regulaarne andmete ja arusaamade jagamine oma äritavade, jätkusuutlikkuse alaste jõupingutuste ja muude asjakohaste tegevuste kohta võib luua usaldust, näidates üles ausust ja vastutust.

 

Järeldus

Sisuturundus on teie võti müügi suurendamiseks tänapäeva ärimaastikul. Väärtuslikku sisu koostades ja jagades teavitate potentsiaalseid kliente ja suunate neid läbi müügilehtri. See strateegia suurendab usaldust, muudab teie kaubamärgi autoriteediks ja suurendab lõpuks teie müüki. Pidage meeles, et järjepidev ja asjakohane sisu hoiab teie vaatajaskonna kaasatuna ja tõenäolisemalt muutub lojaalseteks klientideks. Seega jätkake kvaliteetse sisu pakkumist ja vaadake, kuidas teie ettevõte kasvab.

KKK-d

Siin on korduma kippuvad küsimused selle kohta, kuidas sisuturundus müüki suurendab, et selgitada, kuidas see meetod tõhusalt töötab.

Kuidas kasutate sisuturundust müügi suurendamiseks?

Sisuturundus juhib müüki, luues ja levitades väärtuslikku, sihipärast sisu, mis harib ja kaasab potentsiaalseid kliente, kasvatab usaldust ja kujundab kaubamärgist oma valdkonnas usaldusväärse autoriteedi. Võttes arvesse klientide vajadusi ja valupunkte erinevate sisuvormingute kaudu, saavad ettevõtted müügilehtri kaudu müügivihjeid ostu sooritamiseks kasvatada. Tõhus sisuturundus julgustab ka klientidega suhtlemist ja konversioone läbi selgete kutsete tegevusele, mis suunavad neid müügiga seotud tegevusteni.

Millised sisutüübid on müügi suurendamiseks kõige tõhusamad?

Kõige tõhusamad sisutüübid erinevad olenevalt sihtrühmast ja tööstusharust, kuid tavaliselt hõlmavad need ajaveebipostitusi, artikleid, videoid, infograafikat, juhtumiuuringuid ja sotsiaalmeedia sisu. Need vormingud võivad aidata illustreerida toote eeliseid, vastata klientide levinud küsimustele ja näidata valdkonna teadmisi.

Kuidas aitab sisuturundus müügivihjete genereerimisel?

Sisuturundus loob müügivihjeid, meelitades potentsiaalseid kliente asjakohase ja informatiivse sisuga, mis vastab nende huvidele ja väljakutsetele, tõmmates nad müügilehtrisse. Väärtuslikke ressursse pakkudes saavad ettevõtted julgustada külastajaid esitama oma kontaktandmeid sisu eest, luues seeläbi müügivihjeid. See strateegia suurendab müügivihjete arvu ja parandab müügivihjete kvaliteeti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *