10 loomingulist ideed teie jõuludeks digitaalseks turunduseks

Jõulud on kingituste tegemise ja vastuvõtmise aeg, kuid see on ka jaemüüjate jaoks kõige kallim hooaeg. Kuna sel aastal on rohkem B2B meililoend inimesi veebis kui kunagi varem, on mõned suurepärased viisid oma ettevõtte reklaamimiseks ja müügi suurendamiseks pühade ajal.

Jõulud on loomingulisuse aeg. Olenemata sellest, kas otsite ideaalset kingitust või proovite oma jõulude digitaalse turunduskampaania jaoks välja töötada ainulaadseid ideid, võib loovus kaugele jõuda. See blogipostitus räägib jõuluturunduse ideedest. Toome välja kümme loomingulist näidet selle kohta, kuidas saate oma digitaalseid turunduskanaleid kasutada hooaja jooksul oma ettevõtte reklaamimiseks. Valida on palju strateegiaid, alates Facebooki reklaamidest kuni meilisõnumiteni. See postitus aitab teil alustada mõne ideega, kuidas eelseisvast puhkusest maksimumi võtta!

Kasutage oma pühademüügi reklaamimiseks sotsiaalmeediat

Kuna Facebookis on igakuiselt üle 1,86 miljardi aktiivse kasutaja, pole paremat aega kui praegu, et suhelda oma praeguste ja potentsiaalsete klientidega sotsiaalmeedia kaudu. Seda katvust saate kasutada pühade ajal korraldatavate pakkumiste või kampaaniate kohta. Näiteks korraldab Macy’s Facebookis 12 päeva pakkumisi, kus nad jagavad kuni jõuludeni iga päev kuni 200 dollari väärtuses kingitusi. Need pakkumised on saadaval vaid 24 tundi korraga, nii et logige sisse iga päev, kui soovite parimat võimalust neid suurepäraseid auhindu võita!

Kui võistluse korraldamine pole teie asi, postitage pühade ajal pakutavaid suurepäraseid pakkumisi, et meelitada inimesi teie poodi ostlema.

Kasutage puhkuseteemalist sisu

Nagu varem mainisime, on käesolev hooaeg jaemüüjate jaoks igal aastal kõige kallim. Digitaalsed turunduskanalid, nagu sotsiaalmeedia ja e-kirjad, võivad olla teie tehingute reklaamimisel väga kasulikud. Näiteks kui teil on jaekauplus, esitage mõnda Facebooki reklaami, mis sisaldab häid pakkumisi musta reede või küberesmaspäeva puhul. Lisage oma postituse koopiasse kindlasti palju üksikasju, et inimesed teaksid täpselt, mida nad saavad.

Ärge unustage lisada oma pakkumise kohta kõiki asjakohaseid üksikasju. Kui teil pole jaekauplust, reklaamige kindlasti oma veebipakkumisi sotsiaalmeedias. Värskendage mõnda oma Facebooki kaanefotot, et reklaamida jõuluoste. Need ei pea olema midagi ekstravagantset, lihtsalt midagi, mis tõmbab inimeste tähelepanu. Postitage kindlasti sisu, mis peegeldab teie ettevõtte isikupära. Kui müüte videomänge, siis arendage populaarsel mängul (või tegelasel) välja vinge digitaalse turunduse idee, et inimesed rääkima panna.

Kasutage klientide sihtimiseks meiliturundust

Kui teil on oma puhkusemüügi reklaamimiseks loominguline sisu , tuleb see järgmisena välja tuua. Oletame, et korraldate jõulukampaania, mis sisaldab 10% lisaallahindlust kogu teie ostult, kui inimesed kasutavad väljamakse tegemisel antud kupongikoodi. Saate saata e-kirja, et inimestele kampaaniat meelde tuletada ja julgustada neid kupongikoodi enne selle aegumist taotlema. Sel ajal ärge saatke meile ainult oma tellijatele. Kui teil on nimekiri varasematest klientidest või müügivihjetest, kes pole teie poest mõnda aega ostnud, võtke ühendust ka nende inimestega! Isegi kui nad ei taotle kupongikoodi, võite veenda neid vähemalt teie jõulupakkumisi vaatama. Kuidas seda teha?

B2B meililoend

Kui müüte riideid, võib teie e-kirjas olla mõni jõulukampsun või pühadekleit.

Kasutage originaalsisu loomiseks jõuluvaimu

Siiani oleme käsitlenud, kuidas kasutada sotsiaalmeediat ja e-posti turundust jõuludeks tehtavate tehingute reklaamimiseks . Digitaalse turunduse puhul pole see aga veel kõik. Jõulud on täis tarbijalikkust, mis tähendab, et saate oma digikanalitele luua igasugust jõuluteemalist sisu, mis aitab kaasate ja teadlikkust suurendada. Jõululaulud on jõuluteemalise turunduse puhul alati hea koht, kust vaadata. Jõululaulud on kõikjal Youtube’is ja inimesed vaatavad jõululaule, et saada jõulumeeleolu. Kui teil pole ressursse, et oma kanalile originaalseid jõululaule salvestada, on alati olemas kavereid. Näiteks see “Let It Go” kaas on praegu üks populaarsemaid jõuluvideoid YouTube’is!

Kasutage jõuluturunduseks sotsiaalmeediat

Sotsiaalmeedia võib aidata teil oma jõulupakkumisi reklaamida. Kui inimesed näevad pidevalt teie postitusi, mis reklaamivad teie poes mõnda suurepärast allahindlust, kontrollivad nad seda tõenäolisemalt, kui aeg käes! Facebook on ilmselt kõige lihtsam koht alustamiseks. Saate käivitada tugevdatud postituskampaaniaid, mis sihivad kindlat demograafilist teavet, mis toob sõna välja. Kui inimesed otsivad Facebookis sõna „jõulupakkumised”, saate tagada, et teie reklaam ilmub tulemuste lehe ülaosas.

Reklaamige oma pakkumisi Google Adsiga

Võib-olla olete Google Adsi platvormist kuulnud teistelt veebisaitidelt, kus olete varem käinud. Võib-olla kasutate praegu oma veebisaidil isegi Google’i reklaame. Kuidas on siis lood Google’i reklaamidega jõulupakkumiste reklaamimisega? Kui teil on pühade ajal populaarne toode, võib see olla hea viis müügi suurendamiseks lühikese aja jooksul. Saate sihtida märksõnu, mis on seotud jõuludega ja inimestega, kes otsivad võimalusi pühade ajal raha säästmiseks.

Anna Heategevusele

Heategevusorganisatsioonid otsivad alati jõulude ajal annetusi, seega on ettevõtetel mõttekas teha sama. Muidugi ei pea te kogu oma raha ära andma, kui see pole teie jaoks oluline. Saate lihtsalt annetada mõned oma tooted või teenused, tehes koostööd kohaliku heategevusorganisatsiooniga. Nad reklaamivad teie ettevõtet meeleldi ja saate sellest suurepäraseid suhtekorraldusi teha!

Looge interaktiivseid puhkusepakkumisi

Digitaalse turunduse tööstus on pidevas muutumises, mis tähendab, et iga edukas digitaalse turunduse strateegia nõuab loovust ja innovatsiooni. Näiteks kui soovite pühade ajal luua originaalset ja loomingulist reklaami, peaksite kaaluma puhkusekingituse loomist. Näiteks võite anda ühe tasuta kuu oma teenuseid iga selle kampaaniaperioodi jooksul tehtud ostu eest. Kui keegi ostab teie poest kahe kuu väärtuses hostimise, saab ta kolm kuud tasuta!

Kasutage oma sisu meilides

Üks asi, mida peaksite praeguseks teadma, on see, et Чаму кантэнт-маркетынг можа паўплываць на рашэнні кліентаў B2B? pühad on täis tarbijalikkust. Inimestele lihtsalt meeldib sel aastaajal ostlemine! Kui korraldate pühade ajal allahindlust või muud kampaaniat, kaaluge selle reklaamimist oma meilisõnumites. Kaasake pilte ja linke konkreetsetele pakkumistele, mida teete, et inimesed saaksid hõlpsalt klõpsata ja soovitud tooteid kohe osta.

Saate kasutada sellist tööriista nagu ConvertKit, et luua oma meilisõnumid ja seejärel lisada piltide/linkide peale, mida soovite reklaamida, eelnevalt kirjutatud teksti.

Looge pühade uudiskiri

Jõuluuudiskirjad on suurepärane viis olemasolevate klientidega ühenduse pidamiseks, suurendades samal ajal oma bränditeadlikkust uute potentsiaalsete klientide seas. Kui mõtlete uudiskirja loomisele, peaksite sellega kohe alustama. Inimesed tahavad saada uudiskirju enne jõule, mitte 25. detsembril! Kui saadate juba müügi- või kuulutustega meilisõnumi, saate sellele lihtsalt uudiskirja lisada, ühendades need kaks kokku.

Mida veel saate teha?

Looge video: YouTube on täis populaarseid puhkusevideoid. Kui soovite oma ettevõtte jaoks videot reklaamida, võib olla hea mõte uurida, mida sarnased kaubamärgid teevad, ja luua midagi sama meelelahutuslikku. Näiteks võib-olla meeldiks inimestele video, kus teie töötajad laulavad kontorit kaunistades jõululaule? Isikupärastatud videoid saate luua ise või kaastöötajate abiga.

Reklaamige pakkumisi Twitteris: kui teil on Twitteris turundustegevus, kaaluge mõne oma puhkusepakkumise reklaamimist seal. Samuti ei pea te iga tund säutsuma selle kohta, mis on müügil. Lihtsalt lisage aeg-ajalt link konkreetsele pakkumisele, mida teete, et inimesed, kes teid juba jälgivad, saaksid seda ära kasutada. Kui te pole kindel, millist müüki reklaamida, vaadake lihtsalt oma konkurente ja vaadake, kuidas nad oma jälgijatega suhtlevad.

Olge oma PPC-reklaamidega loominguline: kui teil on digitaalse turunduse jaoks piiratud eelarve, kuid soovite siiski pühadehooaega ära kasutada, kaaluge mõne Google’i reklaami esitamist, mis on seotud kingituste ja toodetega, mida teie potentsiaalsed kliendid otsivad. See võib pühadekonversioonide suurendamisel tohutult kaasa tuua! Kui olete veebimajutusettevõte, siis võib-olla sooviksid inimesed, kes otsivad sõna “kingitused” või “kingitused”, teada kõigi teie pakutavate tasuta boonuste kohta?

Kasutage sotsiaalmeediat tõhusalt: kui kasutate sotsiaalmeediat pühade ajal äritegevuses, on hea mõte seda tõhusalt kasutada. Näiteks saate 10. detsembri nädalal luua Facebooki sündmuse ja kutsuda kõiki oma kliente/jälgijaid postitama oma lemmikkingiideid.

Järeldus:

Tähtis on olla oma pühadeturunduse ja outlet ugg reklaamide tegemisel loominguline, sest digitaalse turunduse eesmärk on eristada seda teistest reklaamidest, mida inimesed veebis näevad. Seda tehes suurendate bränditeadlikkust, pakkudes samal ajal oma klientidele midagi lõbusat ja meeldejäävat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *