Užitečné odkazy pro pochopení článku SEO pro blogy

Nástroj SEO Scout pro analýzu klíčových slov , optimalizaci obsahu + nástroj pro počítání slov je bezplatný nástroj, který vám pomůže pochopit, jak může Google a čtenáři interpretovat váš text. Pomáhá vám zlepšit psaní článku na blogu.

Nástroj vám poskytuje údaje o čitelnosti textu, počtu a frekvenci klíčových slov a hustotě klíčových slov.

Malý PNG
Tiny PNG je skvělý nástroj pro kompresi obrázků, které se rozhodnete nahrát do svého blogu. Proč byste to měli dělat? Protože musíte věnovat velkou pozornost váze obsahu, který nahrajete do svého příspěvku .

SEO Scout analyzátor klíčových slov

Pokud překročí určitou velikost, bude smartphonu čtenáře trvat příliš dlouho, než stránku plně načte. Moje rada je udržovat obrázky ve vašem článku pod minimálním prahem 100 Kbyte váhy na obrázek.

Bezplatné nástroje Google

 

Plánovač klíčových slov Google vám pomůže získat představu o objemech vyhledávání a potenciálu PPC pro jednotlivá klíčová slova. Google Search Console vám umožňuje objevit vyhledávací dotazy, pro které se vaše webové stránky zobrazují ve výsledcích vyhledávání Google. Google Analytics vám umožňuje sledovat návštěvnost vašich webových stránek z hlediska zdrojů akvizice, nejčtenějšího obsahu, doby setrvání a výstupních stránek domény. Dalším bezplatným nástrojem od Googlu jsou Google Trends . Možná jste o tom již slyšeli, Google Trends vám umožňuje zkontrolovat, jaká klíčová slova lidé po celém světě hledají. Je to skvělé pro hledání nápadů na nový příspěvek na blogu.

Klíčová slova všude

Keywords Everywhere je neuvěřitelný nástroj! Jednoduše Seznam zemí si nainstalujte rozšíření Google Chrome a začněte zobrazovat objem vyhledávání pro konkrétní klíčová slova ve výsledcích vyhledávání Google.

Seznam zemí

Upozorňujeme, že čísla, která uvidíte, nejsou přesná. Vždy zůstávají přibližnými a agregovanými údaji. Přesnější budou placené nástroje pro výzkum klíčových slov jako SemRush, SeoZoom, Ahrefs a Moz. Ale to je skvělý výchozí bod pro navrhování vašeho dalšího SEO článku.

Google nabízí celou řadu bezplatných SEO nástrojů.

Případně můžete použít i Keyword Kako WC radi i kako ga pravilno održavati Surfer , který nabízí stejné funkce.

Chcete porozumět tomu, co se rozumí umístěním webu? Tento článek má vše
Zajímá vás, jak vám může SEO copywriter pomoci? Zde najdete další informace
Chcete se dozvědět více o Firemním 1000 mobile phone numbers blogu? Čtěte zde
Nevíte, co je Linkbuilding? Přečtěte si tento vyhrazený článek
SEO copywriting Snadný webový marketing Nicola Onida Snadný webový marketing SEO copywriter a digitální marketing.

Děkujeme , že jste si přečetli tohoto

praktického průvodce blogovými články optimalizovanými pro SEO.

Pokud na mě máte nějaké dotazy, můžete je napsat přímo do komentářů níže, nebo mě kontaktujte na mých kanálech LinkedIn , Instagram a Facebook. Rád vám poskytne odpověď, kterou hledáte.

Pokud se vám tato příručka líbila a máte pocit, že jste se něco naučili, sdílejte ji se svými přáteli nebo spolupracovníky.
Může to být zajímavé i pro ně!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *