Kako WC radi i kako ga pravilno održavati

WC je vaše prijestolje; vrlo je

bitan dio svakog kućanstva. To nije samo stvar na kojoj sjedimo i radimo svoj posao. WC vam također može biti prijatelj, tamo možete sjediti satima, a olakšat će vam bilo što. Može biti stolac za razmišljanje za druge. 

Možete ga iskoristiti kao bijeg od kaosa na poslu i odmor od kućnih obaveza. Vrlo je važno brinuti se o WC-u pravilnim održavanjem. Ovo je jedini veličanstveni mehanički komad u kući koji radi čudesno bez potrebe za strujom, samo gravitacijom, sifonom i vodom.

WC ima dva glavna mehanizma: spremnik i zdjelu.

Spremnik pohranjuje prosječno 3 – 5 galona vode, ovisno o proizvođaču i veličini vašeg spremnika. Ovo je samo procijenjena veličina običnog WC spremnika koji vidimo u većini kućanstava. Naplaćuje ogromnu količinu vode samo za ispiranje vaše WC školjke.

Zdjela, već smo znali čemu služi i kako r Popisi faksa adi. To je tako osnovno. Pritisnite ručicu i voila! Uvjerite se da je zdjela čista i ide li kroz liniju.

Kako radi WC?

Popisi faksa

Zahode sa spremnicima za ispiranje pаскрыццё моцы чорнага і жоўтага ў брэндынгу  ili “zahode za ispiranje” prvi je pokrenuo 1596. godine Sir John Harington. Zahvaljujući njegovom izumu možemo uživati ​​u nesmetanom životu čišćenja nereda. Princip mora ostati kako bi služio svojoj svrsi, bez obzira ima li puno novih dizajna, prilagodbi i drugih poboljšanja.

WC može podnijeti ogromnu količinu vode iz spremnika u zdjelu u samo kratkom vremenskom razdoblju. Ovo je proces stvoren da usisava vodu i otpad iz posude niz odvodnu cijev kada je isperete . Ispire se zbog sile gravitacije i efekta sifoniranja.

Zašto trebate razumjeti svoj toalet?

Kako biste popravili curenje WC-a, potreban vam je vodoinstalater. Ne morate biti raketni znanstvenik da biste riješili problem, ali bolje je da to učini vodoinstalater kako biste uštedjeli vrijeme, nered i novac. Što više to radite sami; mogli biste na kraju potrošiti. Dakle, samo nazovite vodoinstalatera i pustite ih da to urade za vas, problem je riješen!

Dijelovi ponekad mogu biti i komplicirani – lako je prepoznati glavne dijelove: spremnik, zdjelu (ili prijestolje) i ručku ili polugu za ispiranje, zatim vanjske dijelove vodovoda.

Spremnik – to je dio koji ima najvrjednije dijel bt lists ove. Ovo je kao mozak cijelog WC-a. Ako iz vašeg WC-a curi, treba mu predugo da se napuni spremnik, a pritisak vode padne ili ga uopće nema, bit će problema s spremnikom. Ne izgleda komplicirano ako ste upoznati s anatomijom spremnika. Ali za brzo popravljanje i popravak, najbolje je da vaš vodoinstalater riješi problem.

Danas postoji mnogo vrsta najsuvremenijih izumljenih WC školjki, a neke su:

1. WC na ispiranje (obični)

2. WC školjke na zidu

3. WC-i na podu

4. Zahodi s ispiranjem

5. Zahodi s gravitacijskim ispiranjem

6. Zahodi s pomoćnim tlakom

7. Zahodi komforne visine

8. Zahodi standardne visine (i puno više)

Kako pravilno održavati .

a. Isperite WC školjku svaki put nakon upotrebe, očistit će i isprati većinu zaraznih organizama.

b. WC daske također treba uvijek čistiti.

c. Zatvorite poklopac kada ispirate vodu.

d. Održavajte pod WC-a suhim i ploču umivaonika kako biste spriječili nakupljanje plijesni i plijesni.

e. Možete koristiti dezodorans za WC školjku kako bi uvijek dobro mirisala.

f. Održavajte spremnik za bljesak čistim. također. Ne zaboravite provjeriti ima li u spremniku plijesni i plijesni. S vremena na vrijeme možete staviti izbjeljivač, ocat ili sodu bikarbonu.

g. Sanitarni otpad odložite na pravilan način i nemojte ga ispirati u zdjelu.

h. Ne zaboravite temeljito oprati ruke nakon korištenja toaleta.

Čistoća je pored pobožnosti

Dobro nam je poznata izreka da je – „vaše zdravlje vaše bogatstvo“. Održavanje toaleta i sebe čistima najbolje je da se ne razbolite. Uvijek je dobrodošlo ako je WC uvijek čist i ima svjež miris, a ne neku smrdljivu, kiselkastu aromu koja vam iritira nos. I prilično sam siguran da će vam biti neugodno ako imate goste u blizini. Stoga je najskromniji čin održavati svoj toalet dobro održavanim i čistim.

Popisi faksa

Ured za popis stanovništva

   Ako je povjerenje izgrađeno i održava se, tada praćenje problema s ISP-om ili navigacija sustavom nije problem za većinu zaposlenika. Slično […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *