Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Συλλόγου σας για να αυξήσετε τα μη οφειλόμενα έσοδα

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον  Μία από τις. D δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματικοί σύλλογοι είναι η απόκτηση σταθερού εισοδήματος πέρα ​​από. Sτις συνδρομές των μελών. Οι αιώνιες προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων σίγουρα ενισχύουν τα έσοδα. B αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αυξήσετε τα μη οφειλόμενα. w έσοδα που απαιτούν λίγη έως καθόλου προσπάθεια από μέρους σας, όπως η διαφήμιση.

Εάν έχετε έναν καθιερωμένο ιστότοπο

που λαμβάνει σταθερή επισκεψιμότητα , έχετε ήδη μια πλατφόρμα. S από την οποία μπορούν να διαφημίζονται οι επιχειρήσεις και το μόνο που χρειάζεται να. E κάνετε είναι να πουλήσετε τον χώρο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εμπλοκές που μπορεί να προκύψουν εάν υπερπουλήσετε τον. Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Dχώρο σας ή εάν πουλήσετε σε μια επιχείρηση που δεν συμμερίζεται τις αξίες της ένωσης σας. Ο ιστότοπός σας μπορεί να γίνει ενοχλητικός για τους χρήστες σας, αντί για ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα ανατρέψει τον σκοπό της ύπαρξης ενός ιστότοπου στην αρχή.

Επομένως , είμαστε εδώ για να παρέχουμε

μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο εύρεσης διαφημιζόμενων και αύξησης των εσόδων χωρίς οφειλές χωρίς να επιβαρύνετε τον ιστότοπό σας ή το κοινό σας. Ας ξεκινήσουμε!

Πώς να πουλήσετε διαφημιστικό χώρο στον ιστότοπό σας
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου  πουλήσετε διαφημιστικό χώρο στον ιστότοπό σας, γι’ αυτό προτού εμβαθύνουμε στις βέλτιστες πρακτικές, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις επιλογές. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποφασίσετε εάν θα πουλήσετε τον διαφημιστικό σας χώρο απευθείας ή μέσω μιας συνδεδεμένης εταιρείας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι σημαίνει αυτό, μην ανησυχείτε – θα σας εξηγήσουμε.

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί

ότι ορισμένες από αυτές τις συνδεδεμένες εταιρείες θα σας આપણી પોતાની મુખ્ય ક્ષણોને ઓળખવા અ  επιτρέπουν να φιλοξενείτε διαφημίσεις μόνο εάν έχετε ένα συγκεκριμένο ποσό μηνιαίας επισκεψιμότητας. Εάν έχετε σημαντική επισκεψιμότητα, τότε μια συνεργασία θυγατρικών aleart news  μπορεί να λειτουργήσει για εσάς και να είναι αρκετά προσοδοφόρα. Ωστόσο, εάν έχετε χαμηλότερο ποσοστό κίνησης, τότε η επόμενη επιλογή μπορεί να είναι η διαδρομή για εσάς.

Πωλείται απευθείας

Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να ελέγξετε την τιμολόγηση για να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις δημιουργούν πραγματικά μια χρήσιμη πηγή εισοδήματος για εσάς και μπορείτε επίσης να αναπτύξετε σχέσεις με τους διαφημιστές σας για να διατηρήσετε τη μακροπρόθεσμη παρουσία της επιχείρησης. Με αυτήν τη μέθοδο,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *