Ο αλγόριθμος του Pinterest

Ο αλγόριθμος του Pinterest Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις μηχανές αναζήτησης, σκέφτονται το Google, το Bing και το Yahoo. Ωστόσο, το Pinterest είναι στην πραγματικότητα μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μηχανές αναζήτησης από όλες! Το Pinterest λειτουργεί ως ένας πίνακας ανακοινώσεων που βασίζεται στον ιστό – στον οποίο οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν και να αποθηκεύσουν τις αναζητήσεις τους σε διάφορους πίνακες.

Επειδή οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν

συγκεκριμένες πληροφορίες για την κατάταξη περιεχομένου, η γνώση βασικών στρατηγικών SEO είναι ουσιαστικό μέρος της γνώσης του αλγόριθμου Pinterest. Η γνώση των σωστών λέξεων-κλειδιών για την κατάταξη και του τρόπου επιμέλειας των καρφιτσών σας γύρω από αυτές θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αφοσίωση σας και να εμφανίσετε τις καρφίτσες σας μπροστά σε μεγαλύτερο κοινό. Αν θέλετε να εφαρμόσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ στο Pinterest, αυτή η ανάρτηση ιστολογίου μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε!

Πώς λειτουργεί το Pinterest

Οι χρήστες του Pinterest αποθηκεύουν ή «καρφιτσώνουν» εικόνες που βρίσκονται στο διαδίκτυο και στο Pinterest σε διαφορετικούς πίνακες που κατηγοριοποιούν συλλογές εικόνων. Πολλές από τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο Pinterest συνδέονται με την αρχική τους ιστοσελίδα, καθιστώντας εύκολο να βρείτε αυτό ακρ 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο ιβώς που ψάχνετε ως χρήστης του Pinterest. Ένα παράδειγμα αυτού είναι αν αναζητούσατε μια νέα συνταγή τσίλι. Αναζητώντας απλώς τη «Συνταγή για τσίλι», το Pinterest σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε πολλές, νόστιμες εικόνες τσίλι. Μόλις βρείτε μια φωτογραφία που σας αρέσει, απλώς κάνετε κλικ στην εικόνα και μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα με τη συνταγή.

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Χρησιμοποιώντας το Pinterest, μπορείτε

να δείτε μια ποικιλία επιμελημένου περιε χομ İşçiləriniz üçün korporativ sosial media təlimini nəzərdən keçirməyin 3 səbəbi ένου σε μορφή φωτογραφίας που απευθύνεται απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να κατηγοριοποιήσετε περιεχόμενο στο οποίο θα θέλατε να αναφέρεται στο μέλλον. Ωστόσο, το να σας δείχνει μια ποικιλία εικόνων με βάση τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν είναι το μόνο που κάνει το Pinterest. Μόλις ένας χρήστης του Pinterest εισαγάγει ένα ερώτημα αναζήτησης, το Smart Feed της μηχανής αναζήτησης κατατάσσει και ιεραρχεί τις καρ azb directory φίτσες με βάση την π. Aοιότητά τους, την οποία καθορίζει ο αλγόριθμος για αυτούς.

Αυτό παρουσιάζει μια σειρά από πιο

ακριβείς εικόνες, στις οποίες οι χρήστες μπο. Aρούν στη συνέχεια να κάνουν κλικ για να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που επιθυμούν. Το Pinterest Smart Feed στοχεύει να εμφανίζει μόνο σχετικό περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στα αποτελέσ. Aματα αναζήτησης και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να επανατοπ. Aοθετήσουν άρθρα και εικόνες που θα ήθελαν να αποθηκεύσουν για αργότερα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημι. Aουργήσουν τον δικό τους πίνακα Pinterest και να προσθέσουν σχε. Aτικά pin στη συλλογή τους.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *