10 sisu loomise strateegiat, mis aitavad teil luua rohkem tagasilinke

Olgem ausad – linkide loomine pole lihtne.

Muidugi saate linke hulgi osta, kuid see on Spetsiaalne juht musta mütsi SEO taktika, millega te ei taha sekkuda. Google peab linkide loomist üheks kõige olulisemaks järjestusteguriks. Ja Mozi uuring näitas, et see karistab endiselt veebisaite, millele näib olevat lisatud küsitavaid linke.

On ilmne, et linkide loomine on oluline. Kuid kui soovite, et see teie SEO jõupingutusi suurendaks, peate keskenduma kvaliteetsete tagasilinkide loomisele.

Pidage meeles: kvaliteet kvantiteedi ees.

See viib meid järgmise küsimuseni: kuidas saada kvaliteetseid tagasilinke? Sisu loomine ja turundus on viis, kuidas seda teha.

Kui teete seda õigesti, avab see linkide loomiseks palju võimalusi. Selles postituses räägime parimatest sisu loomise strateegiatest, mida saate suurepärase lingiprofiili koostamiseks kasutada.

Enne üksikasjadesse laskumist peaksite teadma, et nii sisu loomine kui ka linkide loomine nõuavad palju kannatlikkust. Seega ärge oodake ühegi selles postituses mainitud strateegiaga üleöö tulemusi. Tõeliste muutuste nägemiseks peate olema mängus pikas perspektiivis.

Nüüd, kui see on selge, on siin mõned strateegiad, mida saate kasutada rohkemate tagasilinkide loomiseks.

1. Loo juhtumiuuringud

Kas teie ettevõttel läheb suurepäraselt? Ära ole häbelik! Ütle maailmale, et sul läheb hästi. Juhtumiuuringu koostamine võib olla suurepärane viis oma vaatajaskonna harimiseks ja teistele teada andmiseks, mis teie heaks töötab.

Olenemata sellest, kas teil on sotsiaalmeedias palju jälgijaid või õnnestunud veebisaidil suur liiklus, võib see olla suurepärane juhtumiuuringu teema.

Veelgi enam, juhtumiuuringute koostamine on suurepärane viis oma kaubamärgi kui autoriteedi kujundamiseks oma nišis. Sellise andmepõhise ja põhjaliku sisu avaldamine võib anda teile konkurentide ees eelise.

See kõik on seotud kaubamärgi autoriteedi loomisega.

Aga kuidas saate juhtumiuuringutest tagasilinke teenida?

Saate neid saata oma valdkonna erinevatele väljaannetele. Kui teie sisu pakub nende vaatajaskonnale väärtust ja vastab nende kvaliteedistandarditele, avaldavad nad selle tõenäoliselt.

Kui teid avaldatakse kõrge domeenivolituse ja liiklusega veebisaitidel, saate jõuda laiema vaatajaskonnani ja hankida kvaliteetseid tagasilinke.

Teise võimalusena võite pöörduda ka teiste ettevõtete poole, kelle tarkvaraprogramme olete oma ettevõtte kasvatamiseks kasutanud.

Näiteks Grubhubi kasvulugu avaldati Zendeski veebisaidil, kuna nende tööriist aitas kasvule kaasa.

Pilt Zendeski kaudu

2. Kasutage ekspertide kokkuvõtteid

Kas olete kuulnud ekspertide kokkuvõtetest? Tavaliselt on need valdkonnaekspertide tsitaadid konkreetse teema kohta. Sellised postitused võivad anda lugejale suurepäraseid teadmisi ja kasulikke näpunäiteid. Veelgi enam, saate seda postitusvormingut kasutada isegi kvaliteetsete tagasilinkide teenimiseks.

Selle strateegia toimimiseks peate välja selgitama spetsialiseerumisvaldkonna. Olgu selleks SEO, mõjutajaturundus või mõni muu nišš, valige kindlasti valdkond, millest saate enesekindlalt rääkida.

See strateegia sobib hästi neile, kes on oma valdkonnas juba nime nikerdanud. Kui arvate, et teid võib pidada oma ala “eksperdiks”, peaksite kasutama ekspertide kokkuvõtteid.

Mõelge sellele kui võimalusele jagada oma teadmisi, suurendades samal ajal oma autoriteeti. See on peaaegu nagu ego tõuke saamine, teenides samal ajal linke.

Kui teid kuvatakse mõnel eksperdina, mainivad nad tõenäoliselt teie nimetust ja ettevõtet. Mõnikord võib väljaanne sisaldada ka eksperdi kokkuvõttega kaasas käivat sõnasõna.

Jaotises saate teenida tagasilingi.

Kuid ärge püüdke end esile tõsta ühelgi veebisaidil, millel on ekspertide ülevaated. Kui soovite tõesti keskenduda kvaliteetsetele tagasilinkidele, peaksite valima ka ainult need veebisaidid, mis on teie sihtrühma jaoks mõeldud.

Spetsiaalne juht

Kas soovite inspiratsiooni?

Siin on näide sellest, kuidas klienditeenindusettevõte GoMoment teenis ekspertide kokkuvõtte kaudu tagasilingi.

Pilt Forbesi kaudu

3. Tee infograafikat

Infograafikat on lihtne luua ja see on väga jagamist väärt. Veelgi enam, need annavad suurepärase ülevaate vormingus, mis on visuaalselt atraktiivne. Parim osa on see, et te ei nõua infograafika loomiseks palju aega ja vaeva .

Kui oled infograafiku koostanud, saad seda jagada erinevates sotsiaalmeediakanalites ja lasta erinevatel veebisaitidel avaldada.

Kui kavatsete seda strateegiat kvaliteetsete tagasilinkide saamiseks kasutada, veenduge, et teie infograafik oleks ainulaadne ja väärtuslik. Listkirja lihtsalt infograafikaks teisendamine ei pruugi teid kõrgetel DA veebisaitidel avaldada.

Proovige kaasata toimivaid näpunäiteid ja uusimat statistikat, et muuta oma infograafika köitvamaks ja informatiivsemaks.

Siin on näide sellest, kuidas ProfitBricks teenis infograafika kaudu Business 2 kogukonnas tagasilingi:

Pilt Business 2 kogukonna kaudu

4. Avalda valgeid raamatuid

Veel üks suurepärane võimalus kvaliteetsete tagasilinkide teenimiseks publiku harimise ajal on valgete paberite kaudu. Olenemata sellest, kas olete B2B või B2C ettevõte, võib see strateegia aidata teil saada rohkem nähtavust.

Muidugi peate võib-olla kulutama aega, et mõista, millistel teemadel tasub uurimistööd läbi viia. Lisaks peate andmete hankimiseks ja analüüsimiseks kulutama aega ja raha. Kui teil on võimalik seda kõike teha, on see suurepärane viis oma valdkonnas linkide teenimiseks.

Kulude ja üldise ajainvesteeringu vähendamiseks saate samas nišis teha koostööd ka üliõpilastega või täiendava kaubamärgiga.

Andmete visualiseerimise tarkvaraprogrammil Tableau veebisaidil on terve jaotis, mis on pühendatud valgetele paberitele. See on suurepärane viis publiku harimiseks ja autoriteedi suurendamiseks.

Pilt Tableau kaudu

Aga kuidas saate valgetest paberitest lingid hankida?

See on üsna otsekohene. Kui teie raamat on valmis, pöörduge lihtsalt teiste kirjastajate poole või esitage see ajakirjanduses. Kui teie uuringul on suurepärased ülevaated ja täpsed andmed, võite teenida märkimisväärse hulga kvaliteetseid tagasilinke.

5. Kuvatakse taskuhäälingusaadetes

Üks parimaid viise bränditeadlikkuse tõstmiseks on esineda teiste taskuhäälingusaadete külalisena. See pole mitte ainult suurepärane viis sisukate suhete loomiseks teiste oma valdkonnas tegutsevate inimestega, vaid saate hõlpsalt palju reklaami. Alati, kui taskuhäälingusaate host jagab teie episoodi, saate teenida nende veebisaidilt tagasilinke.

Selle strateegia toimimiseks peate olema oma valdkonna autoriteet, kelle arvamusi hinnatakse. Võiksite rääkida oma valdkonna viimastest trendidest või arutada oma ettevõtte fenomenaalset kasvulugu.

Podcasti jaoks saate esitada palju lugusid. Enne kui võtate ühendust, analüüsige kindlasti teemasid, mida nad tavaliselt arutavad. See võib anda teile aimu, mida nad tõenäoliselt aktsepteerivad.

Populaarsed taskuhäälingusaated võivad saada iga päev palju e-kirju. Seega on hea mõte neile esitleda selle põhjal, mis nende publikule meeldida võiks.

Kui soovite teenida rohkem tagasilinke, võite ilmuda ka mitmes taskuhäälingusaates. Siin on näide sellest, kuidas sariettevõtja Liam Martin teenis Jeff Bullase taskuhäälingusaates esinemisega mitu tagasilinki.

Pilt Jeff Bullase kaudu

6. Tehke sisukampaaniate kallal koostööd

Kui soovite teenida linke ilma suurema vaevata, kaaluge sisukampaania jaoks koostööd mõne teise kaubamärgiga. Nii saate oma ressursse kahekordistada ja jõuda palju laiema vaatajaskonnani.

Lihtsalt veenduge, et valite kaubamärgi, mis on üksteist täiendav, mitte konkureeriv. Näiteks võib rõivabränd teha koostööd aksessuaaribrändiga, et luua suurepärane sisukampaania. Sellise paigutusega saavad mõlemad kaubamärgid oma pakutavat esile tõsta, ilma et nad võtaksid teiselt tähelepanu.

Parim osa on see, et teie partnerbränd reklaamib kampaaniat ka mitmel platvormil. Nii saate jõuda üksteise vaatajaskonnani ja teenida kvaliteetseid tagasilinke. See on vastastikku kasulik strateegia.

Isegi kui teil pole suurt eelarvet, saate sisukampaania Чаму варта інвеставаць у агенцтва лічбавага маркетынгу для школ? külalispostituste avaldamiseks teha koostööd mõne teise kaubamärgiga. Näiteks koostöö kaugtarkvara tehnoloogiaettevõtte Daxxi ja veebipõhise koostöötööriista Chanty vahel.

Mõlemad kaubamärgid hõlbustavad kaugmeeskondadel koostööd ja ühenduses püsimist. Nende külaliste postitused üksteise saitidel teadmiste vahetamise kohta oli hitt. Tegelikult oli Chanty infograafik Daxxi saidi linkide hankimiseks kõige paremini toimiv postitus.

Pilt Rebrandley kaudu

See on raamatu vanim suhtekorraldusstrateegia. Ükskõik, kas tutvustate uut toodet, korraldate üritust või teete lihtsalt suurt allahindlust, levitage selle kohta sõna kohalike ajalehtede ja ajakirjade kaudu.

Tavaliselt on kohalikud väljaanded ressursside jaoks õhukeseks venitatud. Seega ootavad nad tõenäoliselt kõiki ideid, mis võivad anda neile värskeid sisuideid. Kuigi uudiste kajastamine võib olla suurepärane, et meelitada silma, on selle säilivusaeg piiratud. Tagasilinke saate hankida ainult siis, kui teie brändi kohta on artikkel.

Kui soovite regulaarselt teenida kvaliteetseid tagasilinke, peaksite püüdma kirjutada iganädalase või kuu veergu.

8. Avaldage põhjalikud juhendid

Pikaajalise sisu avaldamine on suurepärane viis SERP-de tippu jõudmiseks. Kuna need on tohutult leidlikud, kipub Google neid väärtustama, eriti kui need on kirjutatud kasutaja kavatsusi silmas pidades.

Üks suurimaid sisuturunduse eeliseid selliste üksikasjalike juhendite kirjutamisel on see, et saate selle kaudu teenida mitu linki. Kui olete jaganud suurepäraseid teadmisi, on tõenäoline, et teised, kes kirjutavad samal teemal ajaveebi postitusi, viivad teie juhendile tagasi.

Tagasilinkide saamise tõenäosuse suurendamiseks veenduge, et teil oleks palju graafikuid ja diagramme. Selliseid ressursse saab hõlpsasti teistele postitustele lisada, muutes tagasilinkide teenimise lihtsamaks.

Parim osa on see, et sellised juhendid võivad teile aastaid tagasilinke anda. Tegelikult avaldati Backlinki üksikasjalik linkide loomise juhend kolm aastat tagasi. Nad on oma veebisaidil maininud, et nende 4000+ sõnaline postitus saab selle jaoks ka 2021. aastal tagasilinke.

9. Intervjuude läbiviimine

Siiani oleme arutanud strateegiaid, mis keskenduvad teie nime avaldamisele. Esiletõstmiseks võite ühendust võtta väljaannete ja taskuhäälingusaadete hostidega. Teisest küljest saate tagasilinkide teenimiseks läbi viia ka intervjuusid oma ala ekspertidega.

Tehke järgmist.

Kui intervjueerite külalist ja avaldate tema tsitaadi, jagab ta seda tõenäoliselt oma publikuga. Kuna nad kulutavad oma aega ja energiat, tahaksid nad oma seisukohti rohkemate inimestega jagada ja bränditeadlikkust tõsta.

Kui nad sellest oma veebisaidil või sotsiaalmeedia käepidemetel räägivad, saate nii tagasilinke kui ka nähtavust.

Kuid siin on konks.

Tipptasemel kuulsused ja valdkonna eksperdid on väga konkreetsed nende kaubamärkide suhtes, millega neid seostatakse. Kui teil pole suurt publikut, ei pruugi nad soovida intervjuuga nõustuda.

Siiski on väljapääs.

Võite pöörduda oma niši veebiväljaannete poole ja küsida neilt, kas nad sooviksid avaldada postitust, kus intervjueerite selle valdkonna eksperte. Kui nad on nõus, saate eksperdiga intervjuu teha ja selle põhjal postituse avaldada.

10. Uuendage vana sisu

Nutikas viis uute tagasilinkide loomiseks varem avaldatud sisu kaudu on kiire täiendamine. Otsige postitusi või aruandeid, mida te pole pikka aega värskendanud. Samuti kontrollige hoolikalt, kui palju tagasilinke sellel konkreetsel postitusel on. Kui sellele sisule viitavad paljud väljaanded, siis on teil õnne.

Jätkake ja looge värskendatud tükk uusima statistika ja sisuga. Kui avaldate selle versiooni muudatustega, võtke ühendust kirjastajate või ajakirjanikega, kes võivad olla linginud sisu vanale versioonile.

See ei ole kindel viis tagasilinkide outlet ugg hankimiseks, kuid proovimisest pole kahju. Mõnikord võite saada tagasilinke mõne päeva jooksul pärast avaldajatega ühenduse võtmist. Kui olete vastuse saanud, võite neilt ka küsida, kas nad soovivad kampaanias koostööd teha või külalispostitust. Mõelge sellele kui võimalusele oma äri kasvatada.

Lisaks bränditeadlikkuse, nähtavuse ja kaasatuse suurendamisele võib sisu loomine olla ka suurepärane tööriist linkide loomisel. Kui see on õigesti tehtud, võib see teie üldistele SEO-alastele jõupingutustele tohutu tõuke anda. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage korraga mitut ülalnimetatud loendi strateegiat.

Olenemata kasutatavast linkide loomise strateegiast pidage meeles ühte asja: peaksite pakkuma väärtust. Kas olete valmis alustama linkide loomist?

Kas teil on küsimusi selle kohta, kuidas saada kvaliteetseid tagasilinke sisu loomise ja turunduse kaudu? Palun mainige neid allpool kommentaaride jaotises.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *