Hoe u een contactpagina opbouwt

Waar zijn contacten voor?

Mensen gaan met een duidelijke  2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd intentie naar de contactpagina. Iemand zoekt een kaart zodat hij vóór het seizoen ski’s naar de service kan brengen, iemand wil telefonisch de beschikbaarheid van een boek in een boekwinkel controleren, een ander wil een tafel reserveren voor Valentijnsdag. Daarom moeten contactgegevens duidelijk en beknopt zijn . Voordat u gaat nadenken over het schrijven van een contactpagina, moet u nadenken over wie uw klanten zijn en wat hun behoeften zijn. Persona’s helpen je .

Op desktop en mobiel

De contactpagina moet toegankelijk zijn voor alle apparaten , inclusief mobiel. Geef bezoekers de mogelijkheid om in elke situatie het contact te vinden dat ze nodig hebben . Het kan een klant zijn die een telefoonnummer voor ondersteuning nodig heeft om zijn internetverbinding te controleren, of een moeder met een kinderwagen die op zoek is naar het adres van uw fysieke winkel en de snelste route naar u op haar mobiel.

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

Wat u moet opnemen in contacten

Iedereen is anders: sommige  what is a mystery shopper mensen bellen graag omdat dingen sneller gedaan worden.

anderen schrijven liever een e-mail zodat ze belangrijke details niet vergeten. Geef uw klanten ook een keuze.

Als ze hun eigen manier van communiceren kiezen.

zullen ze zich meer ontspannen voelen en je meer vertrouwen dat je echt om hen geeft.

Als klanten bij u langskomen in de winkel of op kantoor, vergeet dan niet het adres en het tijdstip te vermelden waarop ze u daar kunnen vinden. Korte instructies over hoe u de klant zo snel mogelijk bij u kunt krijgen, zijn ook prettig. Het is belangrijk dat hij gemakkelijk contact met u op kan nemen.

Een oproep tot actie zal helpen 

Gebruik de actieknoppen die  ek leads bijvoorbeeld naar het contactformulier of het snelkiezen van het telefoonnummer leiden. Restaurantklanten zullen de gemakkelijke mogelijkheid om een ​​tafel te reserveren op prijs stellen, terwijl klanten van de adviesdienst een afspraak voor een adviesgesprek op prijs zullen stellen.

Denk aan sociale netwerken

Pictogrammen met een klik op sociale netwerken (sociale knoppen) zijn tegenwoordig gemeengoed. Op de contactpagina verwachten mensen ze en ze zullen je meer volgers opleveren. U kunt sociale knoppen aanpassen aan het kleurenpalet van uw website.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *