podataka kao rezultat rada na

 

 Užurbano je. A većina pozicija je početnička, na donjem kraju ljestvice plaća. Dakle, to je razlog zašto je primanje na puno radno vrijeme Wfh tako visoko. Zaposlenici kontakt centra žele uštedjeti vrijeme i troškove putovanja na posao i usmjeriti ih na stvari koje su im značajnije. A kad se odmore od uzastopnih telefonskih poziva ili čavrljanja, žele tu pauzu napraviti u svojim domovima, a ne u uredu. P. Koje su nove najbolje prakse, tehnologije razvijene i implementirane tijekom pandemije i od tada koje su Wfh učinile funkcionalnijim za tvrtke općenito i/ili za kontakt centre konkretno? O: Brzina korištenja Umjetne inteligencije (Ai) Accelerat kao rezultat pandemije.

 

 Eksplozija soba za čavrljanje i kanala

bila je iznimno korisna, zajedno s upotrebom Popis e -pošte industrije videa i igrica. Hibridni modeli rada Hibridni rad može značiti da zaposlenici/agenti Wfh dio tjedna/u uredu dio tjedna, ili neki zaposlenici/agenti Wfh puno radno vrijeme, drugi u istom timu rade u uredu puno radno vrijeme. Dakle, koji se model više usvaja, posebno u kontakt centru, i zašto? Michele Rowan: „Volim vidjeti sve ove opcije koje se nude zaposlenicima, jer sve rade i imaju najširu mrežu u smislu stjecanja talenata i dugoročnog zadovoljstva zaposlenika. “U okruženju kontaktnog centra, izrazito vidim veliki porast punog Wfh-a.

Popis e -pošte industrije

 Slijedeći to je veliki trend u kojem se

od ljudi zahtijeva da dolaze u ured dva-tri ak fasil Kontni maketing videyo yo dana tjedno, a zatim kući za ostatak tjedna. “zašto? Zato što se nekome gore u lancu ishrane sviđa – to ne pokreću preferencije zaposlenika.” P. Opišite što se događa s Wfh u kontakt centru. Razumijem da su kontakt centri bili rani korisnici prije pandemije. Što se dogodilo kada je izbila pandemija i što se događalo od tada i zašto? Želite li se kontakt centri pridružiti Rto-u? Ili ostaju kod kuće? O: Trenutačno vidim da se oko % kontaktnih centara drži Wfh-a s punim radnim vremenom, a ravnoteža je usredotočena na kombinaciju ili niz opcija ili Fix Hybrid.

 

 U međuvremenu, sustavi upravljanja

učenjem (Lms) i sustavi upravljanja cz lists znanjem (Kms) brzo se poboljšavaju kao rezultat potražnje. P. Problemi sigurnosti podataka/it-a i privatnosti zaposlenika, tj. nadgledanja poslodavaca, uključujući korištenje kamera, pojavili su se s Wfh. Molimo raspravite. O: Sigurnost podataka više ne vidim kao problem. Postoji mnogo dostupnih opcija za zaključavanje podataka i računalnih funkcija te učinkovito praćenje aktivnosti na tijeku. Ne znam ni za kakve značajne povrede  daljinu koje su se dogodile nedavno, i često postavljam to pitanje. Što se tiče posljednjeg dijela vašeg pitanja, tvrtke svakako ne trebaju biti transparentne u vezi s nadzorom (što rade i zašto), a zaposlenici ne smiju vjerovati namjerama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *