Най-добър сайт за рецензии в Сингапур: Защо онлайн рецензиите са важни за вашия бизнес

От една страна, отрицателните отзиви също могат да доведат до загуба на клиенти. Проучване показва, че 86% от клиентите се колебаят да купуват от онлайн магазини, ако имат лоши отзиви. Това означава, че репутацията на компанията е пряко свързана с нейните продажби.

Защо онлайн прегледите са важни за вашия бизнес?

Има някои случаи, когато фирмите използват отрицателна обратна връзка. Това е така, защото ако потребителите виждат само перфектни оценки от пет звезди на MoreBetter.sg , един от най-добрите сайтове за рецензии в Сингапур, това е твърде хубаво, за да е истина.

1. Те ​​подобряват видимостта в търсачките

Въз основа на проучване, около 43,2% от интернет Факс списъци  потребителите правят своите проучвания, преди да се занимават с продукти и марки. Въпреки това, с цялото съдържание, което се появява на страниците с резултати от търсачките (SERP), е трудно да се привлече вниманието на тези хора.

Без оптимизация за търсачки (SEO) фирмите няма да могат да привлекат целевата си аудитория. С други думи, те не могат да ги превърнат в продажби, тъй като не могат да им представят своите предложения на първо място.

Друг начин да направите това е като направите страница за рецензии на уебсайта си, където клиентите могат да публикуват рецензии за своя опит с вашата марка или предложения. По този начин онлайн потребителите могат да прочетат техните отзиви, което може да ги насърчи да правят бизнес с вас. 

Факс списъци

2. Те стимулират покупките

Преди онлайн senegal mobile number database  клиент да премине към   страницата за плащане, той обикновено прави проучване. Това е особено вярно, ако възнамеряват да купуват скъпи продукти или услуги. Ако не видят нито едно . A  мнение за дадена марка, вероятно ще го пропуснат и ще потърсят алтернатива.

Освен това, дори и да прочетат тонове прегледи на сайтове за прегледи, 85% от тях смятат, че препоръките, по-стари от три месеца, не са уместни. От друга страна, 40% от тях вярват само на обратна връзка от преди около две седмици.

По този начин трябва да насърчавате

ревютата на нови клиенти, така че bhb directory   вашата целева аудитория да се чувства уверена да пазарува от вас. Можете също така да използвате . A  портали за оценка, където те могат да оценят качеството на вашите предложения и цялостното им преживяване с вашата марка.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *