Marketing s LinkedIn: 3 běžné strategické chyby

Existuje mnoho uživatelů, kteří nemají správný plán nebo si nedefinovali strategii před zahájením marketingu s LinkedIn.

Obvykle se dělají 3 zásadní chyby. V tomto článku uvidíme, jaké to jsou a jak je opravit, abychom sestavili marketingový plán schopný dosáhnout cílů generování potenciálních zákazníků a komerčního rozvoje.

 

Co je hlavním prvkem marketingu s LinkedIn?

Obsah je nepochybně základním prvkem marketingové strategie na platformě LinkedIn , proto je třeba mu věnovat zvláštní pozornost.
Při procházení novinek a aktualizací na nástěnce chtějí potenciální zákazníci na LinkedIn být informováni o nejnovějších zprávách z konkrétního odvětví nebo společnosti a mají k dispozici omezený časový úsek, proto je nutné mít organizovanou marketingovou strategii jistý, že oslovíte své cílové publikum.

Strategie B2B, pro kterou se LinkedIn ukazuje jako skutečně cenný spojenec, je marketing založený na účtu , který se zaměřuje na několik cílových společností a konkrétní lidi, kteří v nich hrají klíčovou roli.

Podívejme se níže, jaké jsou 3 nejčastější chyby, kterých se dopouštějí ti, kdo obchodují s LinkedIn, s co největším počtem tipů, jak je napravit a získat z profesionální platformy maximum.

1. Nedostatek soudržnosti

Při sdílení obsahu je linearita základním aspektem, který je často ignorován.
Nedostatkem koherence rozumíme ty odchylky v tématu, které přerušují logickou sekvenci. Když začnete psát příspěvek, zvýrazňovat klíčové téma a pak ho v závěrečné fázi změnit, ztratíte pozornost a následně i pozornost veřejnosti.

Jasným příkladem chyby může být příspěvek, který začíná příběhem o účasti uživatele LinkedIn na konkrétní oborové akci a končí komerční nabídkou.

Pokud je cílem získat pozornost vaší sítě spojení a poté prodat produkt nebo službu později, riskujete, že o ně přijdete a už je nikdy nezískáte zpět.

 

Jak chybu opravit?

Efektivní marketingová strategie s LinkedIn je základním krokem k 2024 aktualizovaný seznam telefonních čísel z celého světa dosažení vašich obchodních cílů, pokud je založena na vytváření a sdílení hodnoty s uživateli.

2024 aktualizovaný seznam telefonních čísel z celého světa

 

Na současném digitálním trhu, zejména ve společnostech B2B, je rozšířeným problémem, že si prodejci stěžují, že se nedaří dosahovat vytyčených cílů, přestože je řada příležitostí plná, tedy lidé predisponovaní k nákupu, kteří obdrželi nabídku, cenovou nabídku nebo návrh. .

Pokud k tomu dojde, nastává problém.

Je zřejmé, že odpověď na obě otázky může být cz lists pouze kladná.

Kvalita, ne kvantita

Tradiční prodejní kanály jsou užitečné, protože můžete jasně vidět příležitosti dostupné v každé fázi prodejního procesu : umožňují vám pochopit, zda a kde existují mezery, které je třeba zaplnit, a to jak během fáze generování potenciálních zákazníků, tak ve  skutečném prodejním procesu

V důsledku toho můžete pozorováním prodejního kanálu vytvářet konkrétní obchodní předpovědi a měřit efektivitu jak prodejních, tak marketingových strategií.

Mnozí však zvažují pouze možné příležitosti a počet skutečně uzavřených procesů. To znamená klást větší důraz na množství potenciálních zákazníků než na kvalitu. Místo toho byste měli zvážit objem potenciálních zákazníků v každé fázi procesu, jak dlouho trvá uživateli přejít z jedné fáze do druhé a  v každém kroku vyhodnotit míru konverze .

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *