Waarom zou u in Pakistan centrifugatie voor oliefiltratieoplossingen moeten vervangen in plaats van filtratie?

Als u ontevreden bent met uw Oil Filtration Solution in Pakistan-systeem of uw apparatuur wilt vervangen, moet u centrifugaalscheiders als oplossing overwegen. Het heeft veel voordelen ten opzichte van filteren, wat de efficiëntie en productiviteit van uw apparatuur aanzienlijk verbetert en de totale bedrijfskosten verlaagt. Een van de belangrijke voordelen van centrifugatie ten opzichte van filtratie is het vermogen om vaste en waterverontreinigingen te reinigen. Door het oliefilter te verwijderen met behulp van een centrifuge, kunt u de voordelen ervan zien vanaf het moment dat u het op de stroombron aansluit en begint te werken, Oil Filtration Solution in Pakistan . Vervang het smeeroliefilter door centrifugatie om afval te verminderen

Stel dat u momenteel filters gebruikt om uw olie te reinigen. In dat geval bent u op de hoogte van de cycli van  2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd verschillende kwaliteit van oliebehandeling en vervanging van cartridges voor filtering of filters, het verwijderen van filters en olie, en de aankoop en opslag van nieuwe filters. Filtratiesystemen werken door deeltjes op te vangen met diameters die groter zijn dan de grootte van de mazen die worden gebruikt om te filteren.

De effectiviteit van het proces is het hoogst als het filter vol begint te raken. Daarna neemt de efficiëntie af. Deeltjes kunnen ontsnappen als het filter wordt blootgesteld aan drukschommelingen tijdens het starten en uitschakelen. Wanneer een filter helemaal vol is en niet meer functioneert, moet het worden vervangen door een nieuw filter.

Een centrifugaalscheider verwerkt water en vaste stoffen

Een van de belangrijkste voordelen van een centrifugaalscheider is dat deze verschillende soorten verontreinigende stoffen, vaste stoffen en water opvangt en scheidt. Water kan een vernietigend effect hebben op apparatuur, wat leidt tot corrosie, wat extra reparaties en snelle vervanging van de onderdelen vereist. Omdat de vloeibare aard van water vergelijkbaar is met olie, kan het moeilijk zijn om het visueel te identificeren. Als het kan worden herkend doordat de smeerolie romiger wordt, is het een teken dat de olie al is geïnfecteerd met veel water. De vernietiging is waarschijnlijk al gedaan.

Er zijn slechts bepaalde typen filters en vanwege hun essentiële aard kunnen filters niet worden gebruikt om de vloeistof te filteren. Ze zijn beperkt tot het opvangen van vaste deeltjes en alleen Oil Filtration Solution in Pakistan.

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

Eenvoudig in gebruik en lagere bedrijfskosten voor hogere totale eigendomskosten

Vergeleken  Elektronikaj Dosieroj Komenci novan komercon met filters resulteert de behandeling van olie met behulp van centrifugaalscheiders in een lagere eigendomsprijs (TCO). De installatie is meestal eenvoudig. Sluit het gewoon aan op de stroombron en het begint efficiënt en continu te werken.

De initiële investeringskosten zijn over het algemeen hoger dan bij een alternatieve filteroplossing. Toch kan een centrifugaalscheider zichzelf gemiddeld binnen twee jaar terugverdienen, waardoor uw totale bedrijfskosten (TCO) worden verlaagd. De grotere besparingen worden gerealiseerd door de levensduur van de apparatuur te verlengen, die aanzienlijk kan worden verlengd. Vanwege de hoge kwaliteit van de behandeling die wordt uitgevoerd door een centrifugaalscheider.

die vaste deeltjes en water met kleine afmetingen elimineert.

Door het oliefilter met een centrifuge te verwijderen, wordt de kwaliteit van de olie verbeterd en de levensduur van de apparatuur aanzienlijk verlengd. Handpalletwagens in Pakistan .

Als u met smeeroliën werkt, weet u dat water dat in aanraking komt met de olie, veel problemen kan veroorzaken. Het eerste en belangrijkste probleem is dat corrosie door water schade aan apparatuur kan veroorzaken .

en ook de levensduur ervan kan verkorten. De vraag is.

wat is de beste methode om water uit de olie te verwijderen die wordt gebruikt om het te smeren?

Gebruik een coalescer om water uit de olie te verwijderen die wordt gebruikt om het te smeren

Er zijn twee methoden om  a complete list of unit phone numbers water uit olie te halen. De eerste is door de coalescentie van water. Coalescentie is het samensmelten van kleine waterdruppeltjes om een ​​steeds grotere plas water te creëren. Het water kan dan effectief worden gezuiverd en hergebruikt. Coalescentiefilters werken het beste met vloeistoffen met een lage viscositeit; hun efficiëntie neemt af met een hogere dichtheid.

De coalescer kan geen vaste stoffen verwerken en het zijn slechts kleine hoeveelheden vaste stoffen die het filter blokkeren. Coalescers zijn ook zeer effectief bij het gebruik van vloeistoffen zonder vaste stoffen, mits de olie geen oppervlakteactieve stoffen bevat. Oppervlakteactieve stoffen zijn stoffen die de grensvlakspanning verminderen die de gebieden beperkt waar het haalbaar is om coalescers te gebruiken. Uiteindelijk coalesceren waterdruppels niet.

 

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

Hoe u een contactpagina opbouwt

Waar zijn contacten voor? Mensen gaan met een duidelijke  2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd intentie naar de contactpagina. Iemand zoekt een […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *