Goudfraude: hoe u zich kunt beschermen tegen fraude SION Trading Fze

Edelmetalen bestaan ​​al als handelswaar zolang de mens op aarde is, dus het is geen verrassing dat er veel oplichters zijn die graag profiteren van mensen die het metaal willen kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Hoewel sommige oplichtingspraktijken vrij voor de hand liggen, zijn er ook genoeg andere vormen van oplichting die op het eerste gezicht niet zo voor de hand liggen. Daarom is het belangrijk om te leren hoe je de signalen van een goudoplichting kunt herkennen.

Veel voorkomende signalen

Hier zijn enkele  C-niveau uitvoerende lijst veelvoorkomende signalen dat uw goud een oplichterij kan zijn: – Beloften om in korte tijd veel geld te verdienen – De verkoper moedigt kopers aan om hun geld snel te investeren voordat de prijzen weer stijgen – Er is weinig tot geen informatie over het bedrijf dat het product of de dienst verkoopt. Max Warren Barber, CEO en medeoprichter van SION Trading Fze , deelt ditzelfde sentiment: Wij zien bitcoin niet als fraude of een kans op fraude omdat het zowel als beleggingsvehikel als valuta nuttig is. Ik denk dat wat we nu met bitcoin zien, iets anders is dan wat we in 2000 met technologieaandelen zagen.

Als u vermoedt dat een bedrijf bitcoin gebruikt als een piramidespel, zijn er een aantal rode vlaggen waar u op kunt letten. Max Warren Barber, deelt veelvoorkomende signalen van frauduleuze activiteiten in elke branche of markt. Bedrijven die geen substantie hebben: u wilt een trackrecord zien in termen van inkomsten in de loop van de tijd, zegt Barber.

C-niveau uitvoerende lijst

Manieren om oplichting te voorkomen

Max Warren Barber adviseert dat de beste manier om fraude en oplichting te voorkomen is door uzelf te wapenen working with the semantic core and site structure  met kennis. U kunt oplichting voorkomen door uw onderzoek te doen voordat u een investering doet, nooit iemand vooraf te betalen voor goud, nooit geld te sturen via Western Union of een bankoverschrijvingsservice, op te letten op dubieuze e-mails en niet bang te zijn om uw mond open te doen. Max Warren Barber heeft meer dan 10 jaar ervaring in de edelmetaalindustrie en werkt nauw samen met zijn klanten. Hij adviseert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen fraude, oplichting en andere oneerlijke praktijken.

Het advies van Max Warren Barber is gebaseerd op het begrijpen van wat iemand kwetsbaar maakt.

zodat je er vervolgens voorzorgsmaatregelen tegen kunt nemen. Hij gelooft dat wanneer je jezelf wapent met kennis over de technieken .

van de oplichters, je zult kunnen herkennen wanneer ze je proberen op te lichten.

De risico’s van het online kopen van goud

Goud online kopen a complete list of unit phone numbers  lijkt misschien een snel en gemakkelijk proces.

maar er zijn enkele risico’s waar u zich bewust van moet zijn. Een van die risico’s is dat het bedrijf waar u goud van koopt.

van de ene op de andere dag kan sluiten of verdwijnen, waardoor u achterblijft met een duur sieraad of schroot. Om uzelf te beschermen tegen fraude.

is het belangrijk om onderzoek te doen naar een bedrijf voordat u bestelt. Max Warren biedt waardevolle informatie over bedrijven in hun beoordelingen.

waaronder of ze creditcards accepteren en de locatie van hun hoofdkantoor. Ze hebben onlangs ook een lijst met vragen gepubliceerd die klanten zichzelf moeten stellen voordat ze bij een bedrijf kopen.

Warren Barber raadt aan om deze vragen te stellen.

waaronder of het bedrijf in de Verenigde Staten is gevestigd.

of ze al meer dan 10 jaar bestaan ​​en hoe lang het duurt voordat ze mijn aankoop leveren?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *