Uruguayaans Meisje Dat Met Haar

 Paulina Gaitán Speelt Serra, Een  Vader En Oom De Trein Naar New Jersey Probeert Te Halen. Edgar Flores Speelt Casper, Een Lid Van De Mara Salvatrucha-Bende. Ze Richten Zich Op Immigranten Zonder Papieren, Zoals Saira En Haar Familie. Maar De Twee Jonge Mannen Ontdekken Een Onwaarschijnlijk Verband Wanneer Casper Een Van Zijn Bendeleden Confronteert Die Saira Probeert Te Verkrachten. Hoewel Een Groot Deel Van De Misdaden Niet in De Verenigde Staten Plaatsvindt, Toont De Film Enkele Redenen En Wanhopige Manieren Waarop Mensen Naar Dit Land Proberen Te Emigreren.

 

En V ñ. De Film Is Geproduceerd

Door Sony Pictures Schrijver-Regisseur Faxlijsten Duo – Real Married Couple – Richard Glaser En Wash Westmoreland, Die Samen Verschillende Onafhankelijke Films Produceerden Tot Glaser’s Dood in 2001. Samen Met Julianne Moore Produceerden Ze Still Alice En De Film Die Voorheen N Heette Echopark Van Los Angeles. De Film Werd Gefilmd in De Wijk Echo Park in Los Angeles En Met Emily Rios Als Magdalena.

Faxlijsten

 Ze Is Een 20-Jarig Meisje Uit Een

Mexicaans Arbeidersgezin Dat Zich Voorbereidt Uruguayaans Meisje Dat Met Haar Op Het Vieren Van Haar Bar Mitswa. Wanneer Magdalena Ontdekt Dat Ze Zwanger Is, Moet Ze Omgaan Met De Gevolgen Van Haar Situatie Met Haar Ouders, Ook Al Heeft Ze Nooit Penetrerende Seks Gehad. Echte Vrouwen Hebben Rondingen America Ferrera in Echte Vrouwen Hebben Rondingen. Met Dank Aan Melica Ferrera Ze Was Pas Tien Jaar Oud Toen Ze De Hoofdrol Speelde in Een Film Geregisseerd Door De Colombiaanse Filmmaker Patricia Cardoso En Een Bewerking Van Het Gelijknamige Toneelstuk Van Josefina Lópezó.

 

De Film Speelt Ferrera Anna, Een

20-Jarig Meisje Dat in Het Oosten Woont. Los yeezy 350 boost v2s Angeles. Ze Had Het Talent En De Ambitie Om Naar De Universiteit Te Gaan, Maar Haar Ouders Uit De Arbeidersklasse Verwachtten Van Haar Dat Ze Zou Bijdragen Aan De Gezinsfinanciën En Het Zakenleven. Lupe Ontiveros Speelt De Dominante Moeder Carmen Ana Die Ook Haar Familie Wil Verenigen. Ze Heeft Enigszins Ouderwetse Opvattingen Over Vrouwelijke Seksualiteit En Lichaamsbeeld. De Film Won Cardoso De Dramatic Audience Award Op Het Sundance Film Festival 2016 En Een Speciale Juryprijs Voor Ferreira En Ontiveros.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *